TRON: Legacy, Mostenirea (2010) – Forma umana in spatiu digital

In noptile cand mergeam la birou, banuiesc ca ti-ai dat deja seama, veneam aici (in lumea interioara). Forma umana in spatiu digital.(lumea astrala). Ti se incalceste mintea. Dar te aveam si pe tine. Aveam un venit. Nu puteam sta tot timpul aici. Aveam nevoie de ajutoare. Tron si Clu si Sam Flynn (trinitatea). Tron a fost creat de Alan din vechiul sistem. Eu l-am adus aici pentru a-l proteja pe acesta. Clu a fost creatia mea. Un program menit sa creeze o lume perfecta. Aveam planuri mari. Construiam o utopie. Ore petrecute aici erau minute in timpul de acasa. Cand credeam ca totul este complect, sa intamplat ceva neasteptat. Miracolul.

Isomorfi – Care se cristalizează egal cu alt corp a cărui compozițiune chimică e diferită. Algoritmi izomorfi. O noua forma de viata. Au aparut ca o flacara. Nu veneau de nicaieri.

Secole la rand ne-am imaginat zei, spirite, extrateresti, inteligente ce o depaseau pe-a noastra. Le-am gasit aici. Flori intr-un tinut arid. Foarte naive, inimaginabil de itelepte. Am trait inconjurat de oglinzi, iar ei le-au spart. Posibilitatile din codul lor, ADN-ul lor digital. Bolile?, nu mai existau. Stinta, filozofia, orice idee pe care a avut omul despre univers era acum la indemana, totul in ritm de jazz digital.

Isomorfi urmau sa fie darul meu catre lume.

Vezi clipul online:

 

Tatal si  Fiul impreuna cu Isomorful 

Urmatoarea scena selectata prezinta calatoria in interior.

“I-Ching “Calatoria fara sfasit” Cred ca are un final demential. Flynn ma invata despre arta altruismului. Despre inlaturarea egocentrismului din ecuatie.

 

Vezi clipul online:

 

Ultimul clip prezinta batalia din interiorul omului intre Bine si Rau. (Dumnezeu si Satan). Se prezinta sacrificiul facut pentru fiul creatorului sa supravietuiasca. Discul cu informatia genetica este poarta de iesire in lumea materiala. Isomorful + Fiul (Eva si Adam) vor crea o lumea noua pe pamant. Isomorful a fost invatat cum sa inlature egocentrismul din lume materiala.

 

Vezi clipul online:

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2FYR9fE


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite