Tron Mostenirea (2010) – Forma umana in spatiu digital

Analiza la filmul: Tron:Mostenirea(2010)

In noptile cand mergeam la birou, banuiesc ca ti-ai dat deja seama, veneam aici (in lumea interioara). Forma umana in spatiu digital.(lumea astrala). Ti se incalceste mintea. Dar te aveam si pe tine. Aveam un venit. Nu puteam sta tot timpul aici. Aveam nevoie de ajutoare. Tron si Clu si Sam Flynn (trinitatea). Tron a fost creat de Alan din vechiul sistem. Eu l-am adus aici pentru a-l proteja pe acesta. Clu a fost creatia mea. Un program menit sa creeze o lume perfecta. Aveam planuri mari. Construiam o utopie. Ore petrecute aici erau minute in timpul de acasa. Cand credeam ca totul este complect, sa intamplat ceva neasteptat. Miracolul.

Isomorfi – Care se cristalizează egal cu alt corp a cărui compozițiune chimică e diferită. Algoritmi izomorfi. O noua forma de viata. Au aparut ca o flacara. Nu veneau de nicaieri.

Secole la rand ne-am imaginat zei, spirite, extrateresti, inteligente ce o depaseau pe-a noastra. Le-am gasit aici. Flori intr-un tinut arid. Foarte naive, inimaginabil de itelepte. Am trait inconjurat de oglinzi, iar ei le-au spart. Posibilitatile din codul lor, ADN-ul lor digital. Bolile?, nu mai existau. Stinta, filozofia, orice idee pe care a avut omul despre univers era acum la indemana, totul in ritm de jazz digital.

Isomorfi urmau sa fie darul meu catre lume.

Vezi clipul online:

https://goo.gl/73RHd5

 

Tatal si  Fiul impreuna cu Isomorful 

Urmatoarea scena selectata prezinta calatoria in interior.

“I-Ching “Calatoria fara sfasit” Cred ca are un final demential. Flynn ma invata despre arta altruismului. Despre inlaturarea egocentrismului din ecuatie.

Vezi clipul online:

https://goo.gl/sIYJ2q

 

Ultimul clip prezinta batalia din interiorul omului intre Bine si Rau. (Dumnezeu si Satan). Se prezinta sacrificiul facut pentru fiul creatorului sa supravietuiasca. Discul cu informatia genetica este poarta de iesire in lumea materiala. Isomorful + Fiul (Eva si Adam) vor crea o lumea noua pe pamant. Isomorful a fost invatat cum sa inlature egocentrismul din lume materiala.

Vezi clipul online:

https://goo.gl/YDpKUB


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, openload, vimeo, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!Susține existența acestui blog printr-o donație:


Your email is never published or shared.