After Earth (2013) – Pericolul este real, frica este doar o alegere

after_earth_fan_art_poster__by_sivadigitalart-d68fvei

Pericolul este real, frica este doar o alegere. Filmul After Earth (2013), este o calatorie in interiorul fiintei umane, o lupta cu sentimentul care a inrobit omul si a reusit sa il aduca pe calea controlului, initierea avea loc pentru a reusi sa depasesti acest sentiment care este o creatie a minti pentru a te proteja de o posibila distrugere a corpului. Un instinct animalic, o lupta cu regnul animal, care este adanc inradacinat in subconstientul uman. Odata ce ai fost initiat, totul este vazut in alt fel. In multe filme se prezinta acest mesaj, frica poate fi invinsa atunci cand ea este pusa fata in fata cu moartea.

Am selectat patru clipuri din filmul After Earth, in care se prezinta eliberarea sufletului si calatoria lui spre eliberare.

“Invizibilitatea” sau “Initierea” este cand nu mai exista nici o urma de teama in tine. Cei mai multi dintre tipi ingheta de frica. Este din cauza cortexului cerebral care cauta un raspuns pe care nu-l are. (vezi pana si creierul tau stie ca esti terminat). Chiar acum sangele tau se umple cu adrenalina, indiferenta ca stii asta sau nu. Inima iti bate mai repede. Iti este putin mai greu sa respiri. Sistemul tau neurologic iti spune sa fugi, dar genunchii iti sunt prea slabi ca sa se miste. Si oricum este prea tarziu. Porii pieli tale s-au deschis deja. Secreta o cantitate imperceptibila de feromoni in aer. Si tot la ce poti gandi, este cand o sa te ucida. Te vede pustiule.”

 

Vezi clipul selectat online:

 

Urmatorul clip este despre accesul in lumea dupa moarte prin vis, este prezentat in film foarte clar.

Se foloseste o soapta pe care o auzi in vis, dupa care esti trezit in vis. Aceasta scena din film este pe o pluta (sufletul), care pluteste pe un rau. (raul vieti). Este timpul sa se trezeasca, dar el este inca in vis, el este treaz in vis. 

Intrebarea din scena este urmatoarea: Esti speriat (frica) ? Nu sunt o doar obosit. E bine. Ti-ai unplut inima cu alceva. Am memorat o parte din “Moby Dick” – Balena i-a distrus barca căpitanului Ahab și i-a mâncat un picior, iar acum acesta vrea răzbunare.

“Tot ce inebuneste si chinuie mai mult.. Tot ce tulbura linistea lucrurilor. Tot adevarul cu rautatea din el. Toate crapaturile care inebunesc.”

Vezi clipul selectat online:

 

Urmatorul clip este despre telepatie, ea are loc si in prezent si se poate folosi pe cale emotionala, doar cand esti legat sentimental de cineva. 

Vezi clipul selectat online:

 

Urmatorul clip este cel in care omul invinge frica prin moartea finala, el transcende spre ceva nou. Frica de moarte, nu se mai poate atinge de el.

“Concentreaza-te asupra momentului prezent, ACUM. Vaz, sunet, miros. Ce simti? ( el a trecut dincolo, este mort ).

I se reveleaza soapta din scena de mai sus: Esti in continuare in cutia aia. (creierul uman, mintea, corpul uman). Este timpul sa iesi. Urmeaza lupta finala cu frica, iar noi cu toti vom invinge. Noi vom trece dincolo, iar frica de moarte nu va mai putea sa ne simta.

Vizioneaza clipul selectat:

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2MVBH4w


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup