Total Recall (2012) – Ochii vad, iar procesele chimice din creier reactioneaza

Am ales acest clip pentru ca este evident ca cineva a gandit acest scenariu, clipul ales este momentul cum are loc accesul in lumea de dincolo (astrala), lumea din spatele visului, se poate observa statuia lui Buddha cu lumina iluminari care trece prin centrul frunti lui (al treilea ochi) si Colin Farrell , pregatit pentru initiere. Locul pentru scena arata ca un templu budist. Probabil se foloseste aceleasi substante halucinogene folosite de samani.

Se precizeaza ca este ca in viata reala? Ce e viata? E doar ceea ce percepe creierul. Ochi vad, iar procesele chimice din creier reactioneaza. Aici inlaturam intermediarul si trecem direct la procesele chimice. E mai putin real din cauza asta? Indiferent cat de convingatoare e o iluzie, tot o iluzie ramane. Din punct de vedere obiectiv, ai dreptate. Dar din interior, subiectiv, te asigur ca e total opusul.

Esti aici pentru ca simti ca lipseste ceva. (aceasi poveste ca in filmul Matrix). Tanjesti dupa ceva mai mult. Noi o sa-ti dam acel ceva. Se foloseste in scena simbolul paci ca loc pentru introducerea substantelor. Se precizeaza ca este ceea mai buna metoda sa introduci chimicalele in corp deci prin vaccin.

Screen Shot 11-13-15 at 08.54 AM

Clipul selectat se poate viziona mai jos :

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2DwY0tX


INFO: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce. - DMCA


Dacă vă place acest site, iar informațiile prezentate vă sunt de ajutor, ajutati acum acest site cu o donație prin serviciul electronic securizat PayPal sau direct in cont bancar. (clik aici)