Total Recall (2012) – Ochii vad, iar procesele chimice din creier reactioneaza

Am ales acest clip pentru ca este evident ca cineva a gandit acest scenariu, clipul ales este momentul cum are loc accesul in lumea de dincolo (astrala), lumea din spatele visului, se poate observa statuia lui Buddha cu lumina iluminari care trece prin centrul frunti lui (al treilea ochi) si Colin Farrell , pregatit pentru initiere. Locul pentru scena arata ca un templu budist. Probabil se foloseste aceleasi substante halucinogene folosite de samani.

Se precizeaza ca este ca in viata reala? Ce e viata? E doar ceea ce percepe creierul. Ochi vad, iar procesele chimice din creier reactioneaza. Aici inlaturam intermediarul si trecem direct la procesele chimice. E mai putin real din cauza asta? Indiferent cat de convingatoare e o iluzie, tot o iluzie ramane. Din punct de vedere obiectiv, ai dreptate. Dar din interior, subiectiv, te asigur ca e total opusul.

Esti aici pentru ca simti ca lipseste ceva. (aceasi poveste ca in filmul Matrix). Tanjesti dupa ceva mai mult. Noi o sa-ti dam acel ceva. Se foloseste in scena simbolul paci ca loc pentru introducerea substantelor. Se precizeaza ca este ceea mai buna metoda sa introduci chimicalele in corp deci prin vaccin.

Screen Shot 11-13-15 at 08.54 AM

Clipul selectat se poate viziona mai jos :

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2DwY0tX


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup