John Carter (2012) – Thermii (conducatori din umbra ai planetei)

Filmul este dedicat lui Steve Jobs, dupa moartea sa in data de 5 oct 2011. El fiind practicant ZEN. Filmul fiind lansat in data de 8 martie 2012 deci dupa moartea lui. Voi prezenta filmul de la sfarsit pentru ca sfarsitul este inceputul. 

Screen Shot 11-27-15 at 10.28 AM

Urmatoarele citate sunt luate din film: 

De ce usa poate fi deschisa doar din interior. Caci daca trupul meu moare pe pamant, atunci copia mea moare pe marte. (aceasi filozofie ca in matrix) . Tu esti cheia. (la usa).

Screen Shot 11-27-15 at 10.50 AM

Inter Mundos inseamna Intre Lumi

Cat timp esti plecat dincolo ai nevoie de un protector pentru corpul tau.

Vizionati clipul PANA SE TERMINA – este important – la sfarsit se prezinta atlantida, egiptul antic, samani, toti cei care practicau calatoria astrala.

Vezi clipul online :

Screen Shot 11-27-15 at 11.02 AM

 

Urmatorul clip prezinta intoarcerea din calatoria astrala in corpul de pe pamant, se poate observa ca timpul nu trece la fel cand esti in afara corpului. Pentru a reveni si a pleca se foloseste un fel de parola sub forma de matra sau intentie specifica.

” 50 de milioane de mile distanta si fara vreao punte intre ele. Fara vreun mod de a-mi inapoia trupul si sufletul la adevarata casa.” Ca un prost mi-am aruncat medalionul. Inseamna ca Thermi au fost in lumea asta . (cei care controleaza lumea din unbra) . Grota din Arizona era dovada. Sar putea sa mai fie si alte temple ascunse in intreaga lume.”

Vezi clipul selectat online:

 

Filmul incepe cu acesul in pestera. Cu toti stim ca marile initieri au fost primite in pestera. Deci pestera este craniul uman unde se afla mintea.

Vezi clipul selectat online:

 

In urmatorul clip este prezentat accesul in templu si relevarea secretului celor noua raze (arborele cabalistic). Templul arata ca o piramida egipteana. Din interior arata ca un sistem nervos central, creierul uman. Informatiile complecte sunt in holul stintei.

Un paianjen (arborele cabalistic). Noua raze ( Coroana, Intelegere, Intelepciune, Severitate, Mila, Frumusete, Splendoare, Victorie, Imparatie ) + Baza.

A noua raza (baza) este reala. Poate fi controlata. Intreaga structura mere pe izolari a razei a noua. Mama Isis ( zeita egipteana cu sotul Osiris si Fiul Horus).

Cata putere. Si cumva si alti o au. Thermi (conducatori din umbra ai planetei).  Trebuie sa fie reali.

Vezi clipul selectat online:

 

Urmatorul clip selectat este discutia cu un Therm. ( conducatori din unbra, nemuritori, care calatoresc dupa voie prin astral, numesc conducatori pe planete).

“Nu se poate ca pamantenii sa se proiecteze aici, sarind de colo, colo, creend tot felul de probleme. Therni sunt un mit. Care e cauza Thermilor? Nu au o cauza. Nu sunt bantuiti de mortalitate ca voi. Ei sunt eterni. (dar este o minciuna, deci ei sunt la fel ca oameni doar ca din unbra). Istoria va urma cursul stabilit de noi pamantene. (aluzie la societatile secrete) . Am jucat jocul asta de dinainte de nasterea planetei. Vom continua sa facem astfel dupa moartea planetei pamant. Nu provocam distrugerea unei lumi doar o administram. Ne hranim din asta, daca vrei. Dar pe orice planeta gazda iese intodeauna la fel. Populatia creste, societatile se divizeaza, razboaiele se raspandesc. Si in timpul asta, planeta neglijata moare. “

Vezi clipul selectat online:

 

Urmatorul clip prezinta ce sunt Thermi.

“Thermi sunt prezentati ca fiind calatori dintre lumi, in pestera este prezentat ca therm “Isus Cristos” . Thermi sunt mesageri sfinti ai zeitei Isis. Pe vremea oceanelor, au unblat printre noi, ne-au calauzit.

“Cei ce cauta alinarea eternitati, pot calatori pe rau prin portile sacre ale Isisului si sa gaseasca pacea eterna in sanul lui Isus.” Portile Isisului.

Vezi clipul selectat online:

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2TpKgH5


Dăruieşte şi vei primi inzecit. Sustine munca si existenta acestui website:


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite