Divergent (2014) – Ce te face diferit, te face periculos

Probabil ca toti ati auzit pana acum de calatoria astrala. Pentru unii dintre voi, ideea calatoriei astrale pare a fi una nebuneasca. Dar, calatoriile astrale au fost practicate de-a lungul istoriei, si exista mii de documente si experimente stiintifice care demonstreaza faptul ca aceasta calatorie astrala este una reala. Oamenilor le e frica de calatoria astrala, intrucat poate aparea “paralizia somnului” (o consecinta a calatoriei astrale).

Scepticii calatoriei astrale au anumite motive pentru care o resping:

1) Ei cred ca experientele astrale sunt de fapt vise (Gresit! Calatoria astrala este un experiment cu adevarat constient, mii de oameni confirmand acest lucru).

2) Ei cred ca cei care calatoresc in astral sunt sub influenta drogurilor sau a alcoolului (Gresit! De fapt, drogul sau alcoolul impiedica orice calatorie astrala. Mai mult de atat, exista oameni care calatoresc in astral inca de la varste fragede: 6 sau 12 ani).

3) Ei cred ca cei care calatoresc in astral o fac pentru publicitate, bani sau atentie. (Desi exista unii care o fac pentru aceste scopuri, totusi cei mai multi o fac pentru imbogatirea experientei lor spirituale).

De asemenea, exista unii care cred ca toate calatoriile astrale sunt malefice si sataniste (ceea ce e total gresit!). Chiar in Biblie se vorbeste despre calatoriile astrale:

“Mai inainte ca sa se rupa funia de argint si sa se sparga vasul de aur si sa se strice ulciorul la izvor si sa se sfarame roata fantanii, si ca pulberea sa se intoarca in pamant cum a fost, iar sufletul sa se intoarca la Dumnezeu, Care l-a dat.” (Ecclesisastul 12:6-7).

Pasajul biblic de mai sus vorbeste de ceea ce se intampla atunci cand murim. “Funia de argint” reprezinta cordonul de argint, adica legatura dintre corpul fizic si corpul astral. Atunci cand acest cordon se rupe definitiv, omul moare. “Vasul de aur” este cea de a 7-a chakra, adica energia principala a trupului.

In continuare, voi prezenta o tehnica pentru calatoria astrala.

Urmatoarele linkuri sunt scene din filmul Divergent (2014) care sunt inspirate prin aceasta metoda. Atunci cand visezi si realizezi ca esti in vis. Se foloseste oglinzi la fel ca in matrix pentru sugestie de dublare.

Vezi Clip 1 selectat din film cu traducere:

 

Vezi Clip 2 selectat din film cu traducere:

 

Vezi Clip 3 selectat din film cu traducere:

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2S16oLc


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite