Contact (1997) – Calatoria in interior

Analiza la filmul Contact(1997)

Calatoria este una in interiorul minti si este initiata prin electro-magnetism. Este vorba de universul mare care este cuprins in universul mic (omul). Accesul in universul mare se face prin atom, subtil prezentata in film ca si masinaria care o duce pe Ellie in calatoria in interior ei, universul mare.

In calatoria ei trece prin gauri negre, tuneluri de energie, radiatii reziduale, ajunge la o stea(vega), acolo gaseste o nava spatiala, se precizeaza ca ei sunt vii,  urmeaza un sistem de tranzit prin tunel, ajunge la un alt sistem cu patru stele, acolo vede patru orase, precizeaza din nou ca sunt vii, urmeaza alt tunel, urmeaza un extaz de frumusete celesta in care nu are cuvinte pentru descriere deci nici cadru video, nu mai exista gravitatie, urmeaza discutia cu cei de acolo sub infatisarea tatalui ei.

Lumea unde ajunge este o creatie de energie, iluzie, holograma, lume astrala. Isi da seama repede ca nu este real nimica, inclusiv tatal ei, si urmeaza o discutie interesanta pe care va las sa o interpreteze fiecare in felul lui.

Vezi clipul video online:

https://goo.gl/TDcUKU


INFO: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce. - DMCA


Dacă vă place acest site, iar informațiile prezentate vă sunt de ajutor, ajutati acum acest site cu o donație prin serviciul electronic securizat PayPal sau direct in cont bancar. (clik aici)