Avatar (2009) – Calatoria astrala cu ajutorul tehnologiei

In filmul avatar sa se prezinte cu fidelitate calatoria astrala in special pentru cei cu handicap. In primul clip, selectat din film se explica procesul de a merge la culcare, procesul de trecere din stare de veghe, din undele de frecventa Beta ale creierului in unde Alfla si la trecere se observa somul REM cu miscarea ochilor. O descriere mai buna a procesului de visare nu cred ca se putea.

In scena se prezinta cate ore de calatorii astrale ai facut, daca ai citit manualul de acesare, si o fraza foarte importanta: “Poate ma-m saturat de doctorii, care sa-mi spuna ce nu pot sa fac.”

 

In clipul al 2-lea selectat, se poate vedea clar procesul numit moarte in lumea fizica si intoarcerea la sursa. Aici sursa/gaia/dumnezeu/etc, fiind de gen feminin. Se prezinta procesul de trecere prin sursa si cu posibilitatea de intoarcere in alta lumea diferita de ceea de pe pamant. In clip se explica clar cum, cu toti suntem conectati cu dumnezeu/gaia , iar conectarea finala in film este ceea cu creierul prin care se face transferul. Se face referire si la ochiul atotvazator, posibil ca aluzie la glanda pineala. Se prezinta tunelul prin care se trece in lumea de dincolo, prezentat in multe carti.

 

Si in ultimul clip se face referire la reincarnare. Si o posibila viata fara sfarsit prin inlocuirea corpului fara moartea minti. O mare dorinta a celor cu multi bani.

 

In cele din urma va prezint cele prezentate in film ca fiind puse in realitate, prin sunet, tehnologie, invatare, etc

Robert Monroe care a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo de limitările spaţiului şi timpului. – http://www.hemi-sync.ro

https://www.trezireainteligentei.ro/stari-modificate-de-constiinta-somnul/

William Buhlman este unul dintre cei mai mari experti din lume pe tema experientelor extracorporale si are peste 40 de ani de practica in acest domeniu. El ofera aici un interviu introductiv despre expunerea sa din cadrul evenimentului Gateways Of The Mind, Londra, noiembrie 2013. William a investit foarte mult timp tinand discursuri despre explorarea constiintei la faimosul Institut Monroe din Virginia (SUA).

https://www.trezireainteligentei.ro/william-buhlman-eliberarea-din-carapace/

Fenomenul de faza – Practicarea starilor mentale de faza reprezinta ceea mai grozava si promotatoare preocupare a erei moderne.

https://www.trezireainteligentei.ro/fenomenul-de-faza-de-la-o-z-n-la-biblie/

LSD

https://www.trezireainteligentei.ro/lsd-granitele-mintii/

Aurora, primul din lume, conceput pentru a vă ajuta să va controlați și sa va amintiți visele. – https://sleepwithaurora.com/

aurora-dreamband-frontScreen Shot 09-20-15 at 02.45 PM

 

Filmul se poate vedea la aceasta adresa – https://bit.ly/2DmVRkz


Dăruieşte şi vei primi inzecit. Sustine munca si existenta acestui website:


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Invitatie Grup WhatsApp