Bruce Lipton – Modul in care suntem programati la nastere

Fiecare om este în stare de hipnoză în primii săi ani de viață când „descarcă” programe de viață. Creierul unui copil de sub 7 ani este într-o stare de vibrație mai joasă, denumită Theta. Theta este imaginația. De aceea un copil poate să se urce pe o mătură și să spun că este un cal. Pentru el, acest lucru este real. Theta este imaginație dar în același timp este și hipnoza. Natura a făcut ca primii 7 ani din viața noastră să fie despre a integra programele de care avem nevoie ca să trăim pe această planetă.

În această stare de hipnoză, copiii absorb lumea din jurul lor. Își văd părinții, își văd rudele și comunitatea și trebuie să învețe sute de mii de reguli pentru a deveni membri funcționali ai comunității și ai familiei. Așa încât, în primii 7 ani de viață, copiii absorb informații, într-o stare de hipnoză, explică Bruce Lipton.

Vezi online cu traducere:

 


Cartile lui Bruce Lipton se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Robert T. Kiyosaki se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Virgiliu Gheorghe se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.