Brian Rose’s – Reconectat! (O calatorie cu Ayahuasca)

Reconnect este cel de-al cincilea film documentar de lung metraj si documentează călătoria lui Brian Rose în Costa Rica, unde participă la mai multe ceremonii cu medicinale cu plantă Ayahausca. Vedetele filmului Graham Hancock, Dr. Jordan Peterson, Dennis McKenna, Sadhguru, Dorian Yates, Dr. Gabor Mate, Dr. Joe Dispenza, Michael Pollan și Dan Pena. Ca fondator și gazdă al London Real, Brian Rose a vorbit cu peste 600 dintre cele mai mari minți de pe planetă în ultimii opt ani, inclusiv Dan Peña, Dan Bilzerian, Robert Kiyosaki, Jocko Willink și multe altele. Cu scopul de a răspândi în lume ideile transformaționale, London Real ajunge la milioane de oameni în fiecare lună cu mesajul său și totuși, când Brian s-a uitat în afara studioului său, a văzut o realitate foarte diferită: o lume plină de diviziune, tribalism, ură, furie și deconectarea de mediul nostru. În acest context, Brian s-a simțit extrem de deconectat de scopul său, misiunea sa și familia sa.

Vezi online cu traducere:

Sursa 1:

Sursa 2:

 


Cartile lui Graham Hancock se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Gabor Mate se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Joe Dispenza se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Sadhguru se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Ajuta acest blog sa ramana deschis si fara reclamele alea enervante. Am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite