Brene Brown – Ce inseamna sa ai scopuri indraznete?

OPRAH: Ce înseamnă să ai scopuri îndrăzneţe?

BRENE BROWN: Pentru mine, înseamnă curajul de a fi vulnerabilă, înseamnă să mă arăt şi să fiu văzută. Să cer ce îmi trebuie. Să vorbesc despre ce simt. Să port acele dialoguri incomode. Am întrebat oamenii care au participat la studiu: „Ce înseamnă vunerabilitatea pentru tine?“

OPRAH: Cei mai  mulţi cred că vulnerabilitatea este slăbiciune.

BRENE: Aşa e.

OPRAH: Şi dumneavoastră ce credeţi? După ce am citit Curajul de a fi vulnerabil, primul lucru de care mi-am dat seama a fost acela că trăiesc într-un spaţiu al vulnerabilităţii. Şi că succesul meu se datorează vulnerabilităţii în faţa publicului.

BRENE: Cu siguranţă.

OPRAH: Şi cred că vulnerabilitatea este piatra de temelie a încrederii. Pentru că trebuie să îţi dai voie să îţi asumi riscul de a fi deschis, de a tăi din toată inima. Când poţi face asta, recunoşti că eşti cu adevărat asemeni celorlalţi, şi aşa capeţi încredere în a fi tu însăţi; e tot ce fi tebuie în viaţă: să fii cât mai mult tu însăţi

BRENE: Aşa e. Şi nu poţi ajunge la curaj dacă nu treci prin vulnerabilitate, punct.

 


Cartile lui Brene Brown se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.