Brene Brown – Ce inseamna sa ai scopuri indraznete?

OPRAH: Ce înseamnă să ai scopuri îndrăzneţe?

BRENE BROWN: Pentru mine, înseamnă curajul de a fi vulnerabilă, înseamnă să mă arăt şi să fiu văzută. Să cer ce îmi trebuie. Să vorbesc despre ce simt. Să port acele dialoguri incomode. Am întrebat oamenii care au participat la studiu: „Ce înseamnă vunerabilitatea pentru tine?“

OPRAH: Cei mai  mulţi cred că vulnerabilitatea este slăbiciune.

BRENE: Aşa e.

OPRAH: Şi dumneavoastră ce credeţi? După ce am citit Curajul de a fi vulnerabil, primul lucru de care mi-am dat seama a fost acela că trăiesc într-un spaţiu al vulnerabilităţii. Şi că succesul meu se datorează vulnerabilităţii în faţa publicului.

BRENE: Cu siguranţă.

OPRAH: Şi cred că vulnerabilitatea este piatra de temelie a încrederii. Pentru că trebuie să îţi dai voie să îţi asumi riscul de a fi deschis, de a tăi din toată inima. Când poţi face asta, recunoşti că eşti cu adevărat asemeni celorlalţi, şi aşa capeţi încredere în a fi tu însăţi; e tot ce fi tebuie în viaţă: să fii cât mai mult tu însăţi

BRENE: Aşa e. Şi nu poţi ajunge la curaj dacă nu treci prin vulnerabilitate, punct.

 


Cartile lui Brene Brown se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite