Bodhin Kjolhede – Meditatia: Schimba-ti mintea, schimba-ti viata

Bodhin Kjolhede este starețul și directorul Centrului Rochester Zen. A absolvit Universitatea din Michigan și a venit la Centru în 1970. A fost hirotonit preot budist în 1976 și a continuat să petreacă câțiva ani călătorind pe larg cu fondatorul Centrului, Roshi Philip Kapleau, și lucrând îndeaproape cu el la trei din cărțile lui. După ce a împlinit doisprezece ani de pregătire în coan sub Roshi Kapleau, Roshi Kjolhede a petrecut un an în pelerinaj prin Japonia, China, India, Tibet și Taiwan. În 1986 a fost instalat de Roshi Kapleau ca urmaș al său Dharma și, în anul următor, stareț al Centrului. De atunci, el a efectuat sute de retrageri de meditație, cele mai multe de șapte zile, în Statele Unite, Suedia, Germania și Mexic. El a publicat numeroase articole și călătorii pe scară largă pentru a participa la conferințele profesorilor budisti. Acum își dedică cea mai mare parte a timpului să predea la Rochester Zen Center și să conducă retrageri la Chapin Mill, centrul său de retragere din țară și să joace tenis atunci când poate.

Vezi online cu traducere:

 


Vrei să mă ajuti cu ceva? Daca da, in primul rand ma bucur că simti să daruiesti. Ajută acest blog să ramâna deschis si făra reclame. Am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor.


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite