Bentinho Massaro – Cum sa va recunoasteti adevaratul vostru Sine: „Eu exist”

„Evoluția religiei – de la sclavia spirituală la contactul direct cu Dumnezeu” – un eveniment de o zi întreagă la Amsterdam, 17 noiembrie 2018 cu Bentinho Massaro. Civilization Upgraders este o platformă de instruire dedicată pentru căutătorii sinceri de iluminare care dorește să se dezbrace de toate minciunile interne și să realizeze adevărul și potențialul sinelui lor real. Această platformă antrenează oamenii la fel ca tine în conducerea aliniată spiritual și trezită pentru a-și maximiza capacitatea de a trăi în slujba echilibrată pentru o civilizație luminată până în 2035.

Vezi online cu traducere:

Sursa 1:

Sursa 2:


Vrei să mă ajuti cu ceva? Daca da, in primul rand ma bucur că simti să daruiesti. Ajută acest blog să ramâna deschis si făra reclame. Am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor.


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite