Ben Longdon – Cum virusii sar de la animale la oameni?

Descoperiți știința modului în care virușii pot sări de la o specie la alta și epidemiile mortale care pot rezulta din acești patogeni. La un târg de țară din Maryland, în 2017, fermierii au raportat porci cu febra, cu ochi inflamați și boturi curgand. În timp ce fermierii erau îngrijorați de porci, departamentul de sănătate era îngrijorat de un grup de tineri bolnavi. În curând, 40 dintre acești participanți ar fi diagnosticați cu gripă porcină. Cum pot infecta agenții patogeni dintr-o specie și ce face acest salt atât de periculos? Explică Ben Longdon.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite