Barbara Arrowsmith – O poveste uluitoare despre creier si neuroplasticitate

Barbara Arrowsmith-Young

Barbara Arrowsmith-Young cunoscută pe plan internațional ca “Femeia care și-a modificat creierul” – acesta fiind titlul cărții pe care a scris-o și care a ajuns bestseller internațional. În urma studiilor pe care le-a făcut și a concluziilor la care a ajuns împreună cu echipele de cercetători cu care a lucrat, aceasta a creat şi conduce Şcoala Arrowsmith și Programul Arrowsmith pentru tratamentul tulburărilor de învățare. Barbara Arrowsmith-Young deţine o diplomă în domeniul Studiului Copiilor de la Universitatea din Guelph şi o diplomă de master în Psihologia Şcolară de la Universitatea din Toronto (Institutul Ontario pentru Studii în Educaţie). Este de asemenea recunoscută ca şi creatoarea primelor aplicaţii practice ale principiilor neuroplasticităţii în tratamentul tulburărilor de care spuneam mai sus. Programul ei este implementat în 54 de şcoli la nivel mondial și dă rezultate remarcabile.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite