In Timp (2011) – Atunci cand gandirea a spus ca vei muri

Ma-m uitat in oglinda (Gandesc deci exist, ma recunosc!). Banuiesc ca toata lumea o face. Asa o sa arati tot restul vietii. De unde ma trag. Nu e vina nimanui ca s-a nascut cu ce sa nascut. 

Ea are de trait 51 de ani , 6 zile, 23 de ore 4 minute, 5 secunde – de existenta, de viata.

A fost odata cand cu toti eram nemuritori, si asta a fost in viata asta, cand aveai o varsta de 1 an sau 2 ani, cine stie exact, cand gandirea nu apucase sa inventeze timpul. Dar a venit o zi, un soc cand ea ti-a spus : esti muritor. Deci gandesc! Deci exist. Dar existai si inainte de a sti, doar ca nu stiai.

Imaginati-va pamantul fara oameni, locuit numai de plante si animale. Ar mai avea un trecut si un viitor? Ar mai avea sens sa vorbim despre timp? “Cat este ora?” sau “In ce zi suntem?” – Daca ar mai exista cineva sa le spuna – ar fi total lipsite de sens.

In final, exista o singura problema autentica : gandirea atasata de timp.

Vizioneaza clipul online:

logomar

Cand omul a primit gandirea! A muscat din mar, inainte erai complect.

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2RX2L8Z

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.