In Timp (2011) – Atunci cand gandirea a spus ca vei muri

Ma-m uitat in oglinda (Gandesc deci exist, ma recunosc!). Banuiesc ca toata lumea o face. Asa o sa arati tot restul vietii. De unde ma trag. Nu e vina nimanui ca s-a nascut cu ce sa nascut. 

Ea are de trait 51 de ani , 6 zile, 23 de ore 4 minute, 5 secunde – de existenta, de viata.

A fost odata cand cu toti eram nemuritori, si asta a fost in viata asta, cand aveai o varsta de 1 an sau 2 ani, cine stie exact, cand gandirea nu apucase sa inventeze timpul. Dar a venit o zi, un soc cand ea ti-a spus : esti muritor. Deci gandesc! Deci exist. Dar existai si inainte de a sti, doar ca nu stiai.

Imaginati-va pamantul fara oameni, locuit numai de plante si animale. Ar mai avea un trecut si un viitor? Ar mai avea sens sa vorbim despre timp? “Cat este ora?” sau “In ce zi suntem?” – Daca ar mai exista cineva sa le spuna – ar fi total lipsite de sens.

In final, exista o singura problema autentica : gandirea atasata de timp.

Vizioneaza clipul online:

logomar

Cand omul a primit gandirea! A muscat din mar, inainte erai complect.

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2RX2L8Z


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite