Astrofiziciana Risa Wechsler – Cautarea materiei intunecate si ce am aflat pana acum

Aproximativ 85 la sută din masa universului este „materie întunecată”, materie misterioasă care nu poate fi observată direct, dar are o influență imensă asupra cosmosului. Ce este exact această ciudățenie și ce are de-a face cu existența noastră? Astrofiziciana Risa Wechsler explorează de ce materia întunecată poate fi cheia pentru a înțelege modul în care s-a format universul, și împărtășește modul în care fizicienii din laboratoarele din întreaga lume vin cu modalități creative de a o studia.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite