Assassin’s Creed (2016) – Calatoria in vietii anterioare prin Animus (Cronica Akasha)

 

Prima descriere in film a marului muscat de Eva si Adam: “Dupa recuperarea Fructului Interzis, suntem acum in posesia unei harti genetice complete a instinctelor umane. De acum inainte orice instinct de independenta, rezistenta, sau razvratire, va fi inabusit. Orice alta opozitie ce se va impotrivi progresului, poate fi acum eradicata.”

Vizioneaza clipul 1 selectat:

 

A doua descriere in film a marului muscat de Eva si Adam: “Aici salasluieste samanta dezobedientei (nesupunere, neascultare) primului om. Cheia libertatii absolute! Multumita Fructului Interzis lumea asa cum este va intra intr-o noua era, una de pace. Una in care toate popoarele lumii se va supune fara tagada regulilor Templierilor.”

Vizioneaza clipul 2 selectat:

 

A treia descriere in film a marului muscat de Eva si Adam: “Fructul Interzis contine materialul genetic pentru libertate absoluta. Il vor folosi sa ne distruga. Fructul interzis e totul. “

Vizioneaza clipul 3 selectat:

 

Calatoria in vietii anterioare, legatura sufletului cu personalitatile noastre: “Dar tu nu esti ca acei oameni (din trecut). Nu-i asa? Haide sa aflam. Incepem regresia in vieti anterioare a sufletului cu ajutorul masinariei Animus sau putem sa ii zicem hipnoza regresiva.

Vizioneaza clipul 4 selectat:

 

Concluzie:

Marul muscat este ceea ce sa adaugat genelor noastre, iar aceste gene sunt cele care ne fac sa fim nesupusi, neascultatori mai bine zis sa avem libertate sa facem ce vrem, desigur daca cineva reuseste sa afle care sunt acele gene si sa le neutralizeze omul devine ascultator. Dar, cui va fi el ascultator?

As dori sa mai adaug un lucru, rolul care il va avea Inteligenta Artificiala in controlul oamenilor, marul muscat este de asemenea pe spatele telefoanelor apple, iar cu toti stim ca acest lucru este legat de geneza, de inceputuri.

Assassin’s Creed (2016) este un film despre religie (relegare), despre suflet si spirit, filozofic cu mult simbolism. Se poate spune multe despre el, dar cine va intelege?

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2TIMYYv


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite