Ares (2020) Serial Netflix – Belial si Societatile Secrete

Cu toții facem lucruri rele. Uneori din mânie, alteori din gelozie sau poate chiar neintenționat, dar toată lumea are niște bagaje pe care le poartă. De la cea mai mică dintre greșeli până la cea mai mare dintre greseli, actul în sine care arată cine suntem cu adevărat. Urmarea, cum alegem să facem față vinovăției, este cea care ne clasifică în bine sau în rău. Vinovăția ne bântuie pe toți; intensitatea ei în funcție de lucrurile pe care le-am făcut.

Ce se întâmplă dacă am găsi o modalitate de a scăpa de a fi zdrobiti sub greutatea ei? „ Ares ” de Netflix explorează această temă. Spune povestea unei societăți secrete care a venit cu o modalitate de a-și arunca vinovăția și, prin urmare, a câștigat mai multă putere asupra acțiunilor sale. Membrii acestei societăți sunt nemiloși și neîngrijorati de consecințele acțiunilor lor.

După ce am văzut atât de multe filme și emisiuni TV despre societățile secrete, singurul lucru pe care îl așteptăm, intrând într-o poveste precum „ Ares ”, este secretul monstruos al acestor organizații. Unii sunt doar tiranici sau terorizanți în natură, în timp ce alții au monștri literari în temnițele lor. Societatea Ares se întâmplă să cadă în cea din urmă. Dar nu în modul în care suntem conduși să credem inițial.

În primul episod, înainte de a primi o invitație din partea lui Ares, Rosa are un vis să se întoarcă la muzeu și să găsească un monstru înlănțuit în mijlocul sălii. Ea o respinge ca un coșmar, dar atunci se întâmplă chestia cu Jacob. În timp ce fugă de inițiere, se află într-o parte adâncă a clădirii, unde un perete îi atrage atenția. La atingerea lui, mâna se lipește de ea o vreme. Mai târziu, el descoperă că două dintre degetele lui s-au transformat complet negru. Acest lucru dă impresia că monstrul pe care Ares l-a ascuns trebuie să se afle dincolo de acel zid și este ceea ce arata degetele negre lui Iacob.

Există, de asemenea, mențiunea de a hrăni lucrul și că acesta crește nelimitat. O vedem urmând și pe Rosa, în special acasă, când sperase să fugă de Ares. Între timp, toată lumea pe care o atinge Iacob tinde să fie bântuită de cel mai rău lucru pe care l-au făcut și se sinucide în cele din urmă. Toate acestea ne conduc către prezența malefică în subsolul Aresului. Cu toate acestea, atunci când adevărul este dezvăluit, se dovedește a fi exact opus celor imaginate.

Ce este Beal sau Belial sau alte entitati negative?

Beal este vinovăția pe care generațiile au acumulat-o în groapa care există în Ares. Ei spun că nimeni nu știe de cât timp este acolo. Asta înseamnă că în jurul său s-a format Ares. Fondatorii trebuie să fi descoperit-o și au decis să-l păstreze ca secret din restul lumii. Scopul groapei este de a absorbi vina. Unul dintre lucrurile necesare unui lider este luarea deciziilor dificile. Atâta timp cât este pentru un bine mai mare, ei ar trebui să poată face față vinovăției lor. Membrii Ares au descoperit că nu trebuie să se ocupe deloc de vinovăția lor, dacă ar putea doar să o lase să meargă în întregime in groapa.

Pentru a alege liderul pentru Ares, o persoană a trebuit să-și îndeplinească o sarcină amețitoare, care ar fi diferită pentru toată lumea. Unii trebuie să ucidă un copil; alții trebuie să sufocă o persoană până la moarte. Chiar dacă acest lucru nu are nicio legătură cu binele mai mare, acesta arată elitei lui Ares că persoana este gata să facă orice i se cere. După ce au făcut cel mai rău lucru din viața lor, vinovăția este eliminată din corpul lor sub forma unei mase negre, care este aruncată apoi în groapă. Practic, este ca și cum ți-ai da conștiința. După aceasta, ei nu trebuie să se simtă niciodată rău în ceea ce fac.

Monstrul negru pe care Rosa îl vede, din nou, din nou, nu este real. Tocmai manifestarea propriei vinovății este cea care o bântuie. Intensitatea cu care o urmărește este ceea ce o diferențiază de restul celor din societate Ares. Și aceasta este cea care o face persoana cea mai potrivită pentru a dezlănțui pe Beal și a distruge societatea secretă.

Vezi clip selectat din film:

Serialul se poate vedea cu traducere la adresa – https://bit.ly/2TR0HPX


Ca sa avem acces la internet trebuie sa platim un abonament, apoi avem nevoie de un telefon sau calculator care desigur au nevoie de energie electrica, pentru toate trebuie platit. La fel si acest blog ca sa existe el are costuri, ca blogul sa functioneze am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest site, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite