Annica Frantz – Despre vietile anterioare

Annica este hipnoterapeut pentru regresii în viețile anterioare, și vindecător. Încă din copilărie ea a manifestat abilități psihice. Ca autor și creator are cele mai bine vândute CD-uri de auto-dezvoltare, are mulți ani de experiență în călătoriile în lume, făcând muncă spirituală și vizitând locuri încărcate de putere. În ultima ei călătorie în Peru, șamanii au numit-o reprezentantă a înțelepciunii lor și au considerat-o șaman.  Ea crede că fiecare persoană are acces la puterea din interiorul său, și că fiecare dintre noi este stăpân cu puterea și capacitatea de a-și modela viața.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Elisabeth Haich se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite