Annica Frantz – Despre vietile anterioare

Annica este hipnoterapeut pentru regresii în viețile anterioare, și vindecător. Încă din copilărie ea a manifestat abilități psihice. Ca autor și creator are cele mai bine vândute CD-uri de auto-dezvoltare, are mulți ani de experiență în călătoriile în lume, făcând muncă spirituală și vizitând locuri încărcate de putere. În ultima ei călătorie în Peru, șamanii au numit-o reprezentantă a înțelepciunii lor și au considerat-o șaman.  Ea crede că fiecare persoană are acces la puterea din interiorul său, și că fiecare dintre noi este stăpân cu puterea și capacitatea de a-și modela viața.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Elisabeth Haich se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)