Amy Morin – Secretul de a deveni puternic mental

Indiferent de obiectivele dvs., construirea puterii mentale este cheia pentru a vă atinge cel mai mare potențial. Amy Morin este un asistent social clinic licențiat și psihoterapeut. Din 2002, ea a fost consilierea copiilor, adolescenților și adulților. De asemenea, lucrează ca instructor adjunct în psihologie. Experiența lui Amy în puterea psihică a atras atenția internațională. Cartea ei de cele mai bine vândute, 13 lucruri pe care oamenii nu le pot face, sunt traduse în mai mult de 20 de limbi.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Joe Dispenza se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite