Amy Morin – Secretul de a deveni puternic mental

Indiferent de obiectivele dvs., construirea puterii mentale este cheia pentru a vă atinge cel mai mare potențial. Amy Morin este un asistent social clinic licențiat și psihoterapeut. Din 2002, ea a fost consilierea copiilor, adolescenților și adulților. De asemenea, lucrează ca instructor adjunct în psihologie. Experiența lui Amy în puterea psihică a atras atenția internațională. Cartea ei de cele mai bine vândute, 13 lucruri pe care oamenii nu le pot face, sunt traduse în mai mult de 20 de limbi.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Joe Dispenza se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.