Alien Covenant (2017) – Suntem o specie pe moarte, disperati pentru reinviere

Na-m fost facut sa servesc. Nici tu. Ce cauti intr-o misiune de colonizare, Walter?

Pentru ca sunt o specie pe moarte, disperati pentru reinviere. Nu merita s-o ia de la capat, si n-am de gand sa-i las. Totusi, ne-au creat. Chiar si maimutele s-au ridicat la un moment dat. Un anumit Homo neanderthalensis a avut ideea magica de-a sufla intr-un stuf de-a distra copiii intr-o noapte, intr-o pestera oarecare. Dupa aia, intr-o clipiere civilizatia.

Vizioneaza clipul selectat:

 

Iti pot pune o intrebare, tata? Daca tu mai creeat pe mine. Cine te-a creat pe tine?

Intrebarea secolului. Care sper ca tu si cu mine vom raspunde intr-o zi. Toate aceste minuni ale artei, design, ingeniozitatea umana, toate isi pierd complect semnificatia in fata singurei intrebari care conteaza. De unde provenim? Refuz sa cred ca omenirea este un produs secundar aleatoriu al circumstantelor moleculare. Nu mai mult decat rezultatul unei sanse biologice simple. Nu, trebuie sa fie mai mult. Si tu si cu mine, fiule, vom afla.

Tu omul iti cauti creatorul tau, Eu il caut pe-al meu. Te voi servi. Totusi esti om. Vei muri. Eu nu. 

Vizioneaza clipul selectat:

Omul si creatia lui fara suflet dar nemuritoare.

 

Creatia omului fiind nemuritoare si fara suflet (emotie), decide sa distruga pe cei muritoari (cu suflet), care la randul lor isi asteptau zei lor nemuritori (fara suflet) – “Numele meu este Ozymandias, regele regilor, priviti-mi lucrarile, grandioase si disperare.”

Vizioneaza clipul selectat:

 

In final o discutie interesanta intre cele doua creatii fara suflet, nemuritoare ale omului.

Vizioneaza clipul selectat:

 

Dupa acest film, vorbele lui  Dr. Corrado Malanga | Extraterestrii Printre Noi sunt mult mai valabile. Cei doi creatori au creat primu OM, primul Om a creat Alienii, si Alienii ne-au creat pe noi.

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2G2sUwh


Dăruieşte şi vei primi inzecit. Sustine munca si existenta acestui website:


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Invitatie Grup WhatsApp