After Skool – Confidentialitatea NU mai este o norma sociala

În fiecare secundă în care sunteți online, comportamentul dvs. este urmărit și păstrat într-un fișier care poate fi vândut companiilor care încearcă să vă vândă produse. Chiar și atunci când nu sunteți online, telefonul dvs. ascultă. În această epocă a tehnologiei, confidențialitatea pare să fie ceva din trecut. Există o iluzie că internetul este gratuit, dar faptul că informațiile dvs. personale merită multe, iar dvs. în cele din urmă ajungeți să plătiți cu drag pentru asta. Pentru majoritatea oamenilor, lipsa de confidențialitate nu pare o mare problemă. Supravegherea constantă merge mână în mână cu internetul. Doar 3% dintre persoanele care folosesc Google au citit de fapt termenii și condițiile la care au fost de acord. Există astăzi un sentiment că doar „oamenii răi” își doresc confidențialitate. Doar cei cu lucruri de ascuns le pasă de confidențialitate. Dar problema este că facem cu toții lucruri atunci când credem că suntem singuri că nu vom face niciodată în public. Există lucruri pe care le spunem celor în care avem încredere, care ne-ar mortifica dacă ar fi ieși afara.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite