Vizitatorii (serial din 2009) – Prezenta Extraterestra de pe Pamant in Prezent

v-725255l-1600x1200-n-2c68d608

Nave spatiale uriase isi fac aparitia in 29 de orase importante ale lumii iar Anna, carismatica si frumoasa conducatoare a “Vizitatorilor” extraterestri, pretinde ca au venit cu gand de pace. Un numar restrans de oameni incep insa sa se indoiasca de sinceritatea binevoitorilor Vizitatori.

Agentul FBI de la Antiterorism – Eric Evans – descopera ca extraterestrii si-au petrecut zeci de ani infiltrandu-se in guvernele si in mediul de afaceri al oamenilor si ca acum se afla in etapele finale ale planului lor de cucerire a planetei.

Ea se alatura miscarii de rezistenta, in timp ce extraterestrii, intrand in gratiile populatiei Pamantului prin vindecarea mai multor boli, si-au recrutat deja spioni si agenti.

Vizioneaza clipurile selectate:

Despre conexiunea speciala cu supusii:

https://goo.gl/HbT7pB

**

Exista o forma de extraz (placere) care functioneaza asupra oamenilor:

https://goo.gl/EDJ5tM

**

Proiectul “Ares” condus de lideri mondiali

https://goo.gl/SNE63D

**

Mai multe despre acest subiect se poate vedea urmari aici :

 http://aliatiiumanitatii.org

UN MESAJ URGENT
în Legătură cu Prezența Extraterestră de pe Pământ în Prezent

… Cu peste douăzeci de ani în urmă, un grup de indivizi din mai multe lumi diferite s-au adunat într-o locație discretă din sistemul nostru solar în apropiere de Pământ, cu scopul de a observa vizita extraterestră care are loc în lumea noastră. Din locul lor ascuns de observație, au putut să determine identitatea, organizarea și intențiile acelora care ne vizitează lumea și să monitorizeze activitățile vizitatorilor. Acest grup de observatori se prezintă pe sine drept ”Aliații Umanității”. Acesta este raportul lor.

 

Cele patru întrebări fundamentale în legătură
cu prezența extraterestră din lume astăzi:

Ce se întâmplă?

De ce se întâmplă?

Ce înseamnă acest lucru?

Cum ne putem pregăti?

**

v-907657l

**
**