Necesita 1 minute pentru citire!BBC – Secretele sexelor

Toată lumea ştie că bărbaţii şi femeile nu sunt la fel, dar, in afară de diferenţele fizice evidente, ce anume înseamnă, de fapt, acest lucru ? Şi cum îi afectează pe oameni, in modul lor zilnic de a trăi şi de a iubi? Această nouă serie studiază cele mai recente teorii ştiinţifice asupra diferenţelor dintre sexe şi a modului în care acestea influenţează totul, de la modul în care comunică oamenii până la felul cum intră în relaţie şi se imperechează.

In cadrul unui experiment revoluţionar, trei experţi în zoologie, psihologie experimentală şi biologie evoluţionară îi testează pe 100 de bărbaţi şi femei singure-teoriile referitoare la atracţia reciprocă. Cei trei analizează fiecare parte a feţei şi a corpului subiecţilor, studiindu-le profilul psihologic şi social, pentru a afla care sunt principalele elemente care prognozează chimia sexuală.

Statisticile arată că jumătate din numărul de căsătorii se incheie cu un divorţ. Totuşi, oamenii de ştiintă consideră ca au descoperit secretul iubirii de lungă durată. Ei au identificat modul în care funcţionează iubirea şi cred că pot prezice care căsătorii vor rezista in timp. În acest episod, ei incearcă testul suprem: salvarea unor relaţii care deja se confruntă cu probleme grave. Patru cupluri participă la o serie de experimente, pentru a afla daca oamenii de ştiinţă chiar deţin toate răspunsurile.”

Descarca toate trei partile cu traducere:

https://goo.gl/3bUzEO

**

**
**