Proiectul Camelot / Avalon – O misiune curajoasa

camelot-avalon

Proiectul Camelot a fost înființat în anul 2006 de către doi oameni admirabil de curajoși – Bill Ryan și Kerry Cassidy – cu scopul declarat de a oferi anumitor persoane, deținătoare de informații ascunse, posibilitatea de a-și difuza cunoașterea marelui public.

Iată ce au declarat ei în ceea ce privește misiunea pe care și-au asumat-o:

– Să le oferim cercetătorilor și activiștilor dispuși să scoată la lumină adevărul accesul la toate formele mediatice.

– Urmărim să acoperim o gamă largă de domenii, dar ne concentrăm în special pe:
    • vizitele și contactele extraterestre
        • călătoriile în timp
        • controlul minții
        • tehnologia avansată secretă
        • energia liberă
        • posibile schimbări ale Pământului din viitor
        • divulgarea planurilor de control al rasei umane

**

  Interviu cu Bob Dean – Mai 2007 (partea 1)

https://goo.gl/0IBsPL

sau

https://vimeo.com/169413349

**

Interviu cu Bob Dean – Mai 2007 (partea a 2-a)

https://goo.gl/lLPu0l

sau

https://goo.gl/CIG1hT

– Vrem să oferim „siguranța de a face parte dintr-un grup numeros” și să unim facțiunile disparate sub o umbrelă de protecție pentru activiștii și divulgatorii care-și fac griji pentru siguranța lor și a celor dragi.

– Dorim să aducem un omagiu tuturor celor care au activat în domenii ce sfidează paradigma actuală, care au muncit în beneficiul omenirii și care au avut de suferit sau au fost reduși la tăcere pentru că au spus adevărul. De-a lungul timpului, au existat mulți indivizi curajoși, cu gândire liberă, care au suferit consecințele angajamentului lor de a ajuta omenirea. Îi onorăm aici și oferim protecție și sprijin celor care le calcă pe urme.

   – Dați click aici pentru a accesa Pagina de omagiu, unde onorăm un număr de bărbați și femei de excepție, care au plătit prețul suprem pentru că au spus adevărul.

   În anul 2008, pe aceeași linie, a fost lansat Proiectul Avalon. În acest cadru, le permitem activiștilor din domenii care sfidează paradigma actuală să-și afirme explicit munca, intențiile și starea de spirit.Proiectul Avalon vă oferă accesul la toate formele mediatice. Obiectivul nostru este acela de a scoate la iveală adevărul și de a facilita publicitatea potrivită și în condiții de siguranță tuturor celor care au de împărtășit informație, dar care se tem de represalii din cauza demersului lor. Vom învinge! Având mintea, inima și spiritul sănătoase, fiecare dintre noi declarăm ca fiind adevărate următoarele:

   – Nu avem nici o intenție să ne curmăm viața.

   – Nu vom tolera suprimarea adevărurilor noastre, ideilor noastre, libertăților noastre, sau a muncii noastre.

   – Ne unim pentru a-i sprijini pe alții să-și exprime liber adevărurile, indiferent cât de radicale par a fi acele idei.

   – A apăra libertatea necesită curaj; împreună vom fi puternici în fața tuturor obstacolelor.

   – Dacă vreodată se va susține că ne-am sinucis, că am dispărut, că am fost instituționalizați, sau că ne-am vândut financiar sau în orice alt fel facțiunilor interesate, declarăm că acele susțineri sunt false și inventate.

   – Depunem mărturie, declarăm și afirmăm fără rezerve, în numele tuturor celor care și-au dedicat viața curmării secretomaniei și promovării libertății de gândire, a ideilor și a exprimării, că vom învinge.

          Sursa : http://projectcamelot.org/mission.html

Your email is never published or shared.