site
	stats

Benjamin Stewart – Kymatica (2009)

Kymatica

Acest documentar se concentrează asupra omului şi a conştiinţei universale, subliniind boala psihicului pe care omenirea a indus-o, boală ce crează iluzia nebună care este cauza principală a durerii şi suferintei. Acest film discută cu aprofunzime aspecte metafizice şi conectează mituri vechi ascunse precum şi istoria, cu metode moderne de societate şi politică. Explică shamanism, dualitate, şi realitatea din spatele ADN-ului şi a convingerilor moderne false. În general, Kymatica este un film excelent, care încearcă să arate conceptiile fundamentale gresite cu care omenirea se confruntă in ziua de azi, care a dus la un dezechilibru între planetă, natură şi specii.

Fiecare persoană cu care ne întâlnim, fiecare situaţie în parte cu care ne confruntăm, fiecare cuvânt spus la televizor, poate că nu pare prea influențabil la nivelul conștientului, dar subconștientul tău este conceput tocmai pentru a permite oricărui semnal din mediu să te influențeze, fără ca tu să ştii asta. Deci întrebarea este: suntem conștiințe vii sau vieţi inconștiente?” – acesta este un citat dintr-un film care se încadrează perfect în seria de informații insuficient popularizate sau care merită revăzute.

Neurologia arată că în viața noastră de zi cu zi numai 5% din timp ne „conducem” viața în mod conștient, restul de 95% din timp aflându-ne sub controlul subconștientului nostru care operează cu niște „programe” care rulează automat.

Prin urmare, cu cât devenim mai repede conștienți de modul în care funcționăm ca ființe întregi (spirit-minte-corp) cu atât ne vom clarifica mai rapid cum putem acționa astfel încât din ce în ce mai multe din alegerile pe care le facem în fiecare clipă să devină alegeri conștiente.

Descarca documentar cu traducere in romana:

https://goo.gl/Dr0Iua

***

Your email is never published or shared.